Trafikk og transportopplæring logo
hj Kurs
KURSOVERSIKT
Grunnkurs
Ny tid kommer
Lastsikring BE
02.09.2020
Lastsikring tungt kjøretøy
Ny tid kommer
Ulykkesberedskap
Ny tid kommer
Truckkurs
09.09.2020
Maskinfører
01.09.2020
Kranfører
15.09.2020
Etterutdanning yrkessjåfør
Ny tid kommer
Yrkessjåfør 140 timer
Ny tid kommer
ADR kurs
02.10.2020


 Trafikk og transportopplæring AS
Velkommen til Trafikk og Transportopplæring AS
Krokbil Volvo Vi kan hjelpe deg med å utvide førerkortet ditt i dag! Vi er en dynamisk skole som gjør vårt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt. Vi gjør vårt ytterste for at du skal nå målene dine. Her finner du informasjon om noe av det vi kan tilby. Ved spørsmål, 64 98 22 26, eller e-post: trtras@online.no
Vi gir individuell tilpasset undervisning
Førerkort
Førerkort Hos oss kan du utvide førerkortet ditt i følgende klasser: BE,C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D, DE. Vi har en ny og moderne bilpark. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal bli en sikker og trygg sjåfør
Her finner du oss
kartSkolen vår ligger ved gamle E6 i Hølen. Kommer du sørfra på E6, sving av ved Son stasjon. Kommer du nordfra på E6 tar du avkjøringen mot Vestby syd, følg deretter skilt mot Hølen. Klikk på kartet for å se vår beliggenhet. Det er bussforbindelse fra Vestby stasjon.
Yrkessjåførkurs
KursAlle som vil arbeide som yrkessjåfører må gjennomføre yrkessjåførkompetansekurs. Utdanningskravet ble innført fra 10. september 2008 for persontransport. Fra 10. september 2009 for godstransport. Ordningen innføres over hele Europa som følge av nye EU-krav. For å opprettholde din yrkessjåførkompetanse må denne fornyes på et trettifem timers etterutdanningskurs.

Lastebilkran
LastebilkranSkal du betjene en kran med større kapasitet enn 2 tonnmeter montert på lastebil stilles det krav til sertifisert sikkerhetsopplæring.
Maskinførerbevis
HjullasterHvis du skal kjøre masseforflytningsmaskin med en motorkraft og effekt større enn 15kW er det krav om sertifisert opplæring.Eksempelvis gravemaskin, hjullaster, dumper m.m.
ADR
ADRVi holder kurs i alle klasser inklusive tank. Kompetansebeviset er gyldig i fem år. For å få beviset må det avlegges eksamen ved en trafikkstasjon. Ta kontakt for nærmere informasjon og om neste kurs.
Truck
TruckliftDet stilles krav til truckførerbevis for fører som skal kjøre truck med permanent førerplass.
Hengere
LogoHar du behov for ny henger kan vi hjelpe deg! Vi er forhandler av BK hengeren. De har et bredt utvalg av alle typer hengere. Ta kontakt for informasjon og veiledning. Se også http://www.bkhengeren.no/ for informasjon.

Trafikk og transport opplæring AS Telefon:64 98 22 26 E-post: trtras@online.no ORGANISASJONS NUMMER: 979 956 134